Originele activiteiten voor een date

Originele activiteiten voor een date

Je bent weer op de markt, of nog steeds, en je wilt nu wel eens wat anders dan een standaard strandwandeling of etentje bij kaarslicht op je (eerste) date? Dat kan hoor! Er zijn genoeg leuke dingen die je eerste afspraakje onvergetelijk maken. Dat geldt overigens ook voor je tweede, derde of vierde afspraakje hoor!

Al gedacht aan activiteiten in het donker?

Heb jij weleens gedacht aan dineren in het donker? Niet hé? Dat dacht ik al! Een geheel nieuwe sensatie en zeker niet alledaags. Zo leer je elkaar pas écht goed kennen en hoef je je ook even niet druk te maken over die dikke pukkel die ineens op kwam doemen. Daarnaast is eten en proeven in het donker een hele nieuwe ervaring. Zeker leuk, maar ook spannend om eens te doen!

Heb je het niet zo op dineren op een date, maar spreekt dat donker je dan wel weer aan? Dan is glowing in the dark midgetgolf misschien wel een leuke activiteit voor jullie afspraakje. Geen ongemakkelijke indringende blikken, nee gewoon lekker bezig zijn en elkaar ondertussen leren kennen.

Bowlen is ook leuk, maar bowlen geeft net even een extra dementie wanneer je disco gaat bowlen! Lekker swingend de avond doorkomen, onder het genot van je favoriete discoplaten. Zo kom je er meteen achter of jullie dezelfde muzieksmaak hebben.

Ben je liever in de natuur en heb je groene vingers? Dat kan nog weleens van pas komen bij een wandeling tussen de boomtoppen door. Hier heb je verschillende variaties in. Zo zijn er de zogenaamde boomkruinwandelingen, dit is gewoon een aangelegd pad tussen de boomtoppen door, die je te voet af kunt leggen. Maar is dit net wat te saai en houd je van wat meer spektakel? Dan kun je kiezen voor een parcours tussen de boomtoppen door. Hierbij is er geen sprake meer van de standaard paden, maar zul je meer survivallen tussen de boomtoppen door. Zeker niet doorsnee in ieder geval en je leert elkaar van een hele andere kant kennen!

Ben je niet vies van een lekker drankje op zijn tijd? Wat dacht je dan van een workshop cocktails maken? Laat het jullie goed smaken, maar let op…want voor je het weet stijgt de alcohol jullie naar het hoofd en lopen de temperaturen hoog op! Natuurlijk kun je het ook gewoon op safe spelen en het houden bij alcoholvrije cocktails, net zo lekker, maar minder gevaarlijk!

Van mij voor jou

Zo, alsjeblieft! Vijf leuke, onvergetelijke en originele ideeën voor activiteiten om te doen op een date. Allen net even wat anders dan anders en succes gegarandeerd. Dat kan haast niet anders! Heel veel dateplezier!

Reacties zijn gesloten.