Luisterkind: hoe trek ik de juiste partner aan?

Luisterkind: hoe trek ik de juiste partner aan?

Luisterkind is een manier om op energetisch niveau contact te leggen met een kind of volwassene. Veel mensen zoeken voor antwoorden op levensvragen in eerste instantie buiten zichzelf. Dit gebeurt wanneer je naar anderen kijkt en voorbeeld neemt aan hoe anderen hun leven inrichten. Misschien loop je met vragen als: Hoe kom ik vooruit in mijn leven? Hoe krijg ik succes? Of hoe vind ik een nieuwe baan? Iedereen om me heen krijgt een relatie, waarom lukt dit mij niet? Door de kunst bij anderen af te kijken, maak je het jezelf niet gemakkelijk. Je raakt hierdoor immers juist eerder jezelf kwijt dan dat je jouw leven verrijkt. Met een afstemming van Luisterkind bij Practice Adora kan worden bekeken wat voor jou werkt en welke kwaliteiten je zelf in huis hebt om je eigen verlangens te vervullen.

Inzichten en bemoedigende woorden

Met een Luisterkind afstemming wordt de vinger op de zere plek gedrukt. Juist dat inzicht wat je mogelijk probeert te ontlopen, zal naar voren komen als het je verder helpt op jouw levenspad. Op zoek naar antwoorden op nijpende vragen, komt precies aan het woord wat het meest invloed zal hebben op jouw verhaal. Je ontvangt effectieve handvatten, waar je zelf vervolgens mee aan de slag kunt. Je ontdekt welke gevoelens of gedachten je weerhouden om werkelijk stappen te zetten in de richting van je dromen. Naast zelfreflectie nodigt Luisterkind je tevens uit om met frisse moed door pijnstukken heen te bewegen en vooral jouw persoonlijke waarden te benutten. Luisterkind biedt je gelegenheid om gezien te worden voor wie je werkelijk bent en wat jou tot de perfecte match maakt voor een nieuwe partner.

Afstemming van Luisterkind aanvragen

Bij Practice Adora kun je een Luisterkind afstemming aanvragen op specifieke thema’s als relaties, kinderwens, geboortebegeleiding en geboorteverwerking.  Hierbij kan contact worden gelegd voor antwoorden op vragen die je hebt over het vinden van een nieuwe partner en hoe een gezinsleven met kindjes voor jou is weggelegd. Lees hier meer over wat Luisterkind is en ontdek wat Luisterkind voor jou kan betekenen. Ontdek wat jou uniek maakt en wat je kunt doen om een waardevolle relatie aan te trekken. Zodat je jouw dromen voor een eigen gezin kunt realiseren. Een afstemming aanvragen kan op alle vragen afstemmen waar je graag antwoord op krijgt en zal positieve veranderingen kunnen doorzetten.

Reacties zijn gesloten.